);

Mama is de baas! Toch?

Mama is de baas! Toch?

Natuurlijk is mama de baas, hoewel als je het hardop zou zeggen, dan zegt kindlief “nee, ik ben de baas” en manlief kijkt bedenkelijk maar houdt wijselijk zijn mond. De waarheid ligt waarschijnlijk ergens in de het midden… of toch niet wink

Ik ontving een persbericht met producten van Mama Baas, een initiatief van vormgeefster Evelien Kayaert en freelance journaliste Sofie Vanherpe, en ik werd getriggerd. Wat een leuke vormgeving, wat lekker recht door zee en als mama en eigen baas sprak de serie me direct aan. Ook had het wat herkenbaars. Ik had dit eerder gezien, maar toch waren de jaarkalender, de weekplanner en het babyplakboek nieuw voor mij. Later bleek dat Gea wel eens eerder een leuk boek van hen gereviewd heeft: Mijn kind knutselt graag.

Pas geleden ontving ik alle 3 de Mama Baas titels om er zelf een mening over te vormen. En weet je wat echt super is? Ik mag van elke titel 1 exemplaar weggeven. Kijk dus vooral welke jou het meeste aanspreekt en doe mee met de win-actie.

 

De uitgaven van Mama Baas

Mama Baas Scheurkalender 2018

 

De scheurkalender is om je te bescheuren

“Woonhaap…. Als je zo moe bent, dat je het woord “wanhoop” niet meer kunt uitspreken”. Of wat vind je van deze… “Kinderen laten je de wereld met heel andere ogen zien… kleine, vermoeide ogen met donkere randen en wallen eronder”. Dat zijn zomaar even 2 teksten van de 365 die je elke dag van het jaar voorgeschoteld krijgt. Soms hilarisch, soms lief, soms gewoon leuk en heel vaak herkenbaar. De scheurkalender 2018 van Mama Baas koop je bij bol.com voor €14,99.

 

 

Mama Baas Babyfoto plak invulboek

Een prachtig kraamcadeau: Mijn Baby – Foto Plak Invulboek

Dit leuke babyboek is pastelgroen met een prachtige gouden opdruk. Het begint niet bij de geboorte van de baby, maar bij de conceptie of net daarna. Dus vergeet niet een foto te maken van je zwangerschapstest, foto’s van de echo’s en natuurlijk je zwangere buik! Een heel leuk cadeau als je net van iemands zwangerschap gehoord hebt of om alvast in je kast te hebben liggen voor het geval je zwanger wilt worden. Je kunt maar voorbereid zijn! Toch? Het leuke babyboek gaat door tot aan de 12 maanden en daarna krijg je per jaar nog een spread tot aan de 6 jaar met belangrijke mijlpalen als: voor de eerste keer naar de kapper en voor het eerst fietsen zonder zijwieltjes. Dit leuke babyfoto, plak en invulboek kost €17,99.

Mama Baas Weekplanner

 

De Mama Baas Weekplanner

Geen huishouden zonder goede weekplanner waar je lekker fijn de afspraken van alle gezinsleden in kwijt kunt. Zelf ben ik nogal een chaoot en een fijne gezinsplanner is voor mij onontbeerlijk. Ik vergeet anders zomaar een ouderavond of studiedag en stuur dochterlief naar school op een vrije dag. Natuurlijk is ook deze weekplanner van Mama Baas leuk vormgegeven en er zit een stickervel in zodat de kapper, de dokter en het kinderfeestje makkelijk geplakt kan worden i.p.v. geschreven. Er is ruimte voor 4 gezinsleden en een kolom voor notities. Handig is de perforatielijn, zodat je de weken die voorbij zijn er gewoon makkelijk uit kunt scheuren. Je kunt ‘m ophangen of gewoon ergens neerleggen zodat iedereen erin kan kijken. De Mama Baas Weekplanner koop je voor €14,99

Wil je de weekplanner, de scheurkalender of het Babyboek aanschaffen? Ik heb hier voor jou alle uitgaven van Mama Baas geselecteerd bij Bol.com om te bekijken. Mama Baas heeft namelijk nog veel meer leuke uitgaven gemaakt. Ze staan er allemaal.

»Kijk hier: de leukste gezinsplanners

 

En nu de winactie!

Ik mag van elke uitgave 1 exemplaar weggeven. Hoe cool! Dus maak je keuze en doe het volgende:

 • Ga naar het actiebericht op Facebook en geef dit bericht een heart of  yes
 • Zet in je reactie op dit Facebookbericht welke uitgave je graag wilt winnen. Maak echt een keuze. Geen keuze maken = niet deelnemen.
 • Een zelfde reactie hieronder geeft je een extra winkans

Vind je de uitgaven van Mama Baas leuk? Er komt nog meer zinvols uit de koker van Mama Baas. Volg hun Facebookpagina om op de hoogte te blijven. 

Let op: reageer je hieronder dit artikel dan schrijf je je automatisch in voor onze nieuwsbrief. Uitschrijven kan vervolgens overigens altijd.

De winnaars worden vrijdag 22 september kenbaar gemaakt via Facebook en hier op de blog.

DE WINNAARS ZIJN BEKEND:

 • De scheurkalender gaat naar: Gea Harkema
 • De Weekplanner gaat naar: Corinne de Keijzer
 • Het fotoboek gaat naar: Caroline Minderhoud

Gefeliciteerd dames. Sturen jullie even een mail naar info@website4mama.nl met je adresgegevens?

 

Een dagje strand: dit neem je mee!

Een dagje strand: dit neem je mee!

Met de zomer in volle gang is er niets beter dan een dagje ontspannen op het strand. Soms is het op hete dagen de enige plek waar nog een…

5 manieren om van je tuin een heerlijke relaxplek te maken

5 manieren om van je tuin een heerlijke…

Als je kinderen nog klein zijn, dan staat je tuin vaak in dienst van het kleine grut. Ze moeten er kunnen ravotten en spelen, kunnen glijden…

Wat te doen als je kind niet wil eten: 10 tips

Wat te doen als je kind niet wil…

Wanneer je kind niet wil eten, kan dat als ouder erg vervelend zijn. Je wilt namelijk dat je kind gezond eet en voldoende voedingsstoffen…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 9

 1. Linda Smeets

  sep 13, 2017 at 08:47

  Heel handig! Ik ga voor de weekplanner! 2. Lyn

  sep 13, 2017 at 10:40

  De scheurkalender lijkt me erg grappig 3. Marian B

  sep 14, 2017 at 09:09

  De weekplanner zou helemaal top zijn! Ik vergeet anders van alles, dit is lekker overzichtelijk! Moet ik het niet vergeten op te schrijven ;-) De Scheurkalender is ook leuk trouwens. 4. Claudia Diependaal

  sep 16, 2017 at 12:02

  Lijkt me echt geweldig de scheurkalender! 5. Linda Post

  sep 18, 2017 at 08:44

  Ik zou kiezen voor het foto-plak-invulboek. Erg leuk om bij te houden als herinnering voor later. Een kindje ontwikkelt zich zo snel dat ik het lastig vind om alles te onthouden. Dit is ideaal en je kunt het leuk aankleden met foto's :) 6. Corinne

  sep 19, 2017 at 10:50

  Hi! De weekplanner graag voor deze chaoot... 7. melissa

  sep 19, 2017 at 11:37

  De Mama Baas Weekplanner lijkt me onmisbaar aangezien als mijn hoofd niet vastzat.... juist ;-) 8. Sharon de Ridder

  sep 19, 2017 at 03:25

  Ik maak graag kans op de weekplanner :) 9. judith

  sep 19, 2017 at 03:55

  Leuk hihi voor een zwangere vriendin!!! Ik doe mee voor het fotoboek!This thread has been closed from taking new comments.