);

Dit zijn de leukste vakantieparken in Friesland

Dit zijn de leukste vakantieparken in Friesland

Ben je van plan om binnenkort naar Friesland te gaan, maar weet je niet wat je moet boeken? In Friesland kun je heerlijk genieten van alle prachtige meren, natuur en de gezellige dorpjes. Er zijn enorm veel verschillende vakantieparken in Friesland… Je hebt parken langs het water, het strand of in de stad. Maar welke moet je nou kiezen? Wij zullen de leukste vakantieparken in Friesland voor je op een rijtje zetten zodat jij makkelijk een keuze kunt maken.

 

Waterpark Terkaple

Dit park behoort tot een van de meest populaire parken van Friesland. Waterpark Terkaple bevindt zich direct aan het water. Je geniet hier van de prachtige omgeving van het park vol met natuur. Hou jij van watersporten? Dan zit je bij dit park op de juiste plek! Waterpark Terkaple beschikt over verschillende soorten bungalows direct aan het water. Deze bungalows beschikken allemaal over een eigen aanlegsteiger. Je kunt een bootje huren of je eigen boot aanleggen. Klaar met varen? Plof neer op jullie heerlijke veranda.

 

Beach Resort Makkum

In de Friese stad Makkum vind je dit heerlijke vakantiepark. Makkum is een gezellig dorpje met veel winkeltjes en terrasjes. Dit dorpje staat ook bekend om de watersporten. Het bijzondere aan dit park is dat het direct aan het IJsselmeer en het strand ligt. Jij kunt lekker genieten op het strand terwijl je kinderen in het water zwemmen. Het park beschikt over veel verschillende accommodaties waar je uit kunt kiezen.

 

Landal Waterpark Sneekermeer

Ook dit park ligt direct aan het water. Het park beschikt over veel verschillende waterwoningen met een aanlegsteiger. Het is hier een echt waterparadijs! Je kunt vanaf je huisje zo het Sneekermeer opvaren. Daarnaast beschikt het park over een subtropisch zwemparadijs met verschillende glijbanen en een wildwaterbaan. Je zult hier veel waterpret hebben!

 

Vakantiepark De Kuilart

In het zuidwesten van Friesland ligt vakantiepark De Kuilart. Het park ligt dicht bij de Gaasterlandse bossen, waar je heerlijk kunt fietsen of wandelen. Neem een plons in het binnenzwembad en glij van de glijbaan. Je kunt bij dit park je eigen boot of gehuurde boot aanleggen en zo de Friese meren opvaren. Wij weten zeker dat jullie je bij dit park niet zullen vervelen… Er zijn namelijk tal van sport- en spelfaciliteiten zoals een bowlingbaan.

 

Vakantiepark de Roggenberg

Bij dit vakantiepark gelegen in een prachtige omgeving vol natuur kom je helemaal tot rust. Bij dit park vind je een heerlijk openluchtzwembad, een binnenbad en meerdere klimparcours. Dit park bevindt zich niet aan het water, maar om de hoek van een prachtig natuurgebied. Sla een balletje op de golfbaan, de tennisbaan of maak gebruik van van de vele andere sport- en spelfaciliteiten.

 

Met deze parken in jullie achterhoofd gaan jullie gegarandeerd een heerlijke vakantie tegemoet. Zoals je leest heeft Friesland van alles te bieden. Je vind er vooral mooie parken aan het water, maar ook langs mooie natuurgebieden. Tip: Zoek goed voordat je boekt, er zijn namelijk vaak goedkope vakantiedeals te vinden. Wij hopen dat jullie een verblijf uit hebben kunnen kiezen en wensen jullie heel veel plezier!

Loop oordopjes review: voor hooggevoelige mensen

Loop oordopjes review: voor hooggevoelige…

Ben je hoogsensitief oftewel hooggevoelig en ben je snel overprikkeld als het gaat om harde geluiden, dan kunnen Loop oordopjes wel eens een…

Tips voor een praktische en mooie kinderkamer

Tips voor een praktische en mooie…

Als moeder van jonge kinderen wil je natuurlijk dat de kinderkamer een fijne en veilige plek is waar je kinderen kunnen spelen, slapen en…

Hoe blijven je voeten mooi en gezond?

Hoe blijven je voeten mooi en gezond?

Hey lieve moeder! We weten allemaal hoe druk ons schema kan zijn en hoe weinig tijd we hebben voor onszelf. Maar heb je ooit nagedacht over…

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.