);

Bouw je eigen boerenbedrijf met PLUSBRiCKS

Bouw je eigen boerenbedrijf met PLUSBRiCKS

De nieuwe spaarcampagne van Plus, PLUSBRiCKS speelt in op het boerenbedrijf. De jongeren generatie weet steeds minder vaak waar hun eten en drinken vandaan komen. 'Echt, komt melk uit een koe?’ Zou zomaar een vraag kunnen zijn die je als ouder, opa of oma krijgt. Tijd dus om het hen eens te laten zien. Zodat zij ook in de toekomst de juiste keuzes kunnen maken. Dat is waar de nieuwe spaarcampagne PLUSBRiCKS van Supermarktketen PLUS op inspeelt. 

 

Spelenderwijs ontdekken

Met de spaarcampagne PLUSBRiCKS sparen klanten bij hun boodschappen voor bouwstenen waarmee zij zelf een boerenbedrijf kunnen bouwen. Stukje voor stukje: kippen, koeien, kaas, verschillende groenten, fruit en natuurlijk de boer en boerin. In elk zakje zit naast het boerenbedrijf-onderdeel ook een kenniskaartje vol informatie en boeren slimme weetjes. Zo ontdekken kinderen spelenderwijs waar hun eten en drinken vandaan komt, en wat je er allemaal mee kan!

PLUSBRiCKS boerderij


De campagne starten en een levensgroot boerenbedrijf bezoeken

De start van de nieuwe campagne werd geopend met een levensgrote versie van het PLUSBRiCKS boerenbedrijf. Samen met mijn jongens ging ik hier heen. Bij dit boerenbedrijf leerden de jongens het leven op de boerderij kennen. Ze konden koeien melken, deden een race wie het snelste de mest (aarde) op kon rapen, mochten zaadjes planten en deden een groente quiz. Ook mochten ze een heerlijke appelmoes proeven en werd er stap voor stap uitgelegd hoe deze was gemaakt.

Koe melken op de Bricks boerderij

Voor de jongens was het een waar avontuur. Ze hebben genoten van de spelletjes, maar ook van alle kennis die ze opdeden over het boerenleven en de dieren op de boerderij. Om deze kennis over de boerderij door te geven zal deze levensgrote boerderij de komende dagen nog toegankelijk zijn voor scholen.

Meer weten over de PLUSBRiCKS actie?

 

Wanneer je kindje een bril moet

Wanneer je kindje een bril moet

Net drie was de oudste toen hij voor de ogentest naar het consultatiebureau moest. Thuis hadden we de plaatjes achterin…

Leuke uitjes tijdens de voorjaarsvakantie

Leuke uitjes tijdens de voorjaarsvakantie

Nog even en de voorjaarsvakantie begint weer. Veel mensen gaan deze week op wintersport, maar er zijn natuurlijk ook nog meer dan genoeg die…

Top 5 leesboeken voor jongens

Top 5 leesboeken voor jongens

Door Lodi: Fanatieke lezers zijn het hier. dat hebben ze van ons. Het komt geregeld voor dat we met zijn vieren op de bank zitten en allen…

Hallo, ik ben Lodi, getrouwd en moeder van 2 monsters (2007 en 2009). Dol op mijn gezin, klimmen en sporten. Mijn passie voor schrijven is begonnen toen wij in 2011 zeven maanden aan het reizen waren. Naast dat ik toen reisverslagen schreef, blogde ik voor een mamablog. Daar is de liefde voor het schijven begonnen en sindsdien schrijf ik veel. Tegenwoordig heb ik mijn eigen blogsite lodiblogt. Naast het bloggen ben ik druk met mijn praktijk Balans Gewichtsconsulent, waar ik volwassenen en kinderen met overgewicht begeleid naar een gezonde leefstijl. Op mijn blog lees je dan ook naast de dingen die mijn monsters doen, uitjes, recepten en andere zaken gericht op gezondheid. Bij Website4Mama zal ik maandelijks een blog schrijven waar ik ook dat stukje gezondheid en voeding bij kinderen aan bod zal laten komen.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.