);

Op avontuur in het magisch wonderland van Vtech

Op avontuur in het magisch wonderland van Vtech

Wij hanteren een meidenhuishouden met maar liefst drie dochters! De oudste is een stoere doerak en geeft niets om typische meiden dingen. Maar de middelste en de jongste zijn echt typische meisjes-meisjes en zijn dol op alles wat roze is en glittert. Bovenal zijn ze idolaat van eenhoorns! Het is hier eenhoorns voor en eenhoorns na. Zij konden daarom hun geluk niet op toen wij ‘Magisch Wonderland’ van Vtech mochten uitproberen.

Let op: dit blog bevat een winactie!

 

Eerst even in elkaar zetten

Na het openen van de doos werden we eerst even op onze technische inzichten getest, want we moesten het zelf in elkaar zetten. Dit klusje was echter zo geklaard, want heel erg ingewikkeld was het niet. Als je er echt niet uitkomt, is er natuurlijk een gebruiksaanwijzing. Tessa de Tover Eenhoorn is inbegrepen bij Magisch Wonderland.

 

Dit kun je allemaal met Magisch Wonderland van Vtech

Wat is ‘Magisch Wonderland’ dan? Hoor ik je jezelf nou afvragen. De schommel waar je Tessa de Tover Eenhoorn op kunt plaatsen is het stralende middelpunt. De schommel hangt aan een regenboog die ontspringt uit een waterval (aan de ene kant) en een appelboom aan de andere kant. De appelboom en de waterval bevatten allerlei leuke snufjes zoals Fee & Wieltje die je naar links en naar rechts kunt draaien. Daarmee kun je dag in nacht veranderen en andersom. Voor nog meer speelplezier kun je het roze konijn in het struikgewas van de appelboom naar links en naar rechts bewegen en met kikker kunnen draaibewegingen worden gemaakt.

De Magische Sensor op de schommel zorgt ervoor dat Tessa de Tover Eenhoorn vrolijke zinnetjes zegt, leuke liedjes zingt, maar ook voor geluidseffecten en melodietjes. Ditzelfde gebeurt wanneer je op het magische icoontje van Tessa de Tover Eenhoorn drukt. Daarmee is het dus niet perse noodzakelijk om haar in de schommel te plaatsen. Los van de schommel zingt ze je ook vrolijk tegemoet.

Vtech Magisch Wonderland Zoef Zoef eenhoorn

 

Tessa de Tover Eenhoorn kun je ook combineren

Tessa de Tover Eenhoorn reageert op de meeste Magische Sensors van de Zoef Zoef speelsets. Deze Zoef Zoef Dieren zijn allen los verkrijgbaar. Zo kun je je eigen dierenrijk bouwen, toffe combinaties maken en veel over dieren leren. Naast Tessa de Tover Eenhoorn, is er ook nog Malu de Magische Eenhoorn en Vajèn de Magische Eenhoorn. Deze zijn tevens los verkrijgbaar en zijn niet bij de verpakking inbegrepen.

 

Spelend leren met Magisch Wonderland van Vtech

Met het Magisch Wonderland van Vtech wordt de fantasie van kinderen geprikkeld en kunnen zij op speelse wijze kennismaken met taalontwikkeling en de motorische vaardigheden. Het Magische Wonderland is geschikt voor kinderen van 1 t/m 5 jaar.

Bij mijn meiden sprak Tessa de Tovereenhoorn het meest tot de verbeelding. Met haar werd ook veel los van het Magisch Wonderland gespeeld. De schommel waar je Tessa de Tover Eenhoorn op kunt zetten trok ook de interesse en activeerde rollenspellen en de fantasie. De schommel is ook iets wat zij herkenden van de speeltuin in de buurt en ik zag ze in hun spel hun ervaringen nabootsen. Mijn dochters (van bijna 5 en 3 jaar) konden op miraculeuze wijze ook samen heel erg leuk met het Magische Wonderland spelen!

Al gauw werden er allerhande poppetjes en figuurtjes bijgehaald om een ritje mee op de schommel te maken! Dat is ook het leuke van deze schommel. Ze keken minder om naar de verschuifbare, draaibare elementen en de draaischijf die van dag naar nacht kon draaien. Deze zijn denk ik ook meer voor kindjes van 1 en 2 jaar. De schommel en Tessa de Tover Eenhoorn trokken echt de meeste belangstelling.

Vtech zoef zoef magische eenhoorn

 

Enthousiast geworden?

Het Magisch Wonderland is leuk voor alle kinderen die dol zijn op eenhoorns en heerlijk op kunnen gaan in hun fantasie. Het is ook leuk voor de allerkleinsten die net hun (fijne) motoriek ontdekken, want er valt genoeg te draaien en te schuiven. Het Magische Wonderland van Vtech kan tegen een stootje, dus een duw of een val moet geen probleem zijn! Tessa de Magische Eenhoorn is van een soort zacht rubber gemaakt.

Ben je enthousiast geworden? Het Magisch Wonderland van Vtech is voor €19,95 onder andere verkrijgbaar bij Bol.com 

Veel speelplezier!

 

Toffe winactie!

Jij kunt voor jouw kleintje een Zoef Zoef eenhoorn Malu of Vajen t.w.v. 9,95 winnen! Wat je daarvoor moet doen?

 • Check eerst HIER even welke van de 2 eenhoorns je wilt winnen 
 • Ga naar het actiebericht op Facebook
 • Geef dit bericht een heart of een yes
 • Laat weten welke eenhoorn je wilt winnen

 

Woensdag 10 juli maken we de winnaar bekend.

En de winnaar is… Nanda Linthorst. Gefeliciteerd Nanda! Stuur je even een email naar info@website4mama.nl met je adresgegevens en nogmaals je keuze van de eenhoorn?

 

Meer blogs van Judith:

Eropuit in Volendam en Marken met kinderen

Eropuit in Volendam en Marken met…

Wij mochten onlangs op ontdekkingstocht door Volendam. Dit deden we met een geweldige speurtocht voor kinderen die ons met verhaalvontuur.nl…

Column: De veelzijdige rol als moeder

Column: De veelzijdige rol als…

Naast de rol van moeder vervul ik nog talloze andere rollen voor mijn wondertjes. Ja, sorry… mijn sarcasme nam het nu al over. Laten we ze…

Gaat die onderbroekenlol-fase ooit nog voorbij?

Gaat die onderbroekenlol-fase ooit…

“Ik zie je tietuuuh mama!”, schatert mijn middelste dochter vanuit bad, als ik de douchecabine uitstap. “Eh..borsten, bedoel je?”, probeer…

Ik ben Judith: mama van drie meiden: 2012, 2014 en 2016. Passies: Schrijven/ fotograferen. Liefhebber van: Humor, Sarcasme, Lekker eten, Gezelligheid, Alleen zijn, Samen zijn, Zon, George Michael en nog zoveel meer! Guilty pleasure: Redbull. Quote: ‘Loslaten is de moeilijkste vorm van liefde’. Ik schrijf: vaak met een knipoog, soms rauw en intens, bijna altijd met een vleugje humor .

Biografie in een notendop: Ik heb een roerige jeugd genoten en ben mijn moeder op 26 jarige leeftijd aan zelfdoding verloren. Ik kom haar nog regelmatig tegen nu ik zelf moeder ben. Zij en haar omstandigheden zijn regelmatig onderwerp van mijn schrijven. Maar ik haal mijn inspiratie ook veelvuldig uit mijn drie meiden en andere allerhande verwonderingen. 

Reacties 2

 1. Linda

  jul 02, 2019 at 09:02

  Ze zijn zo leuk! Laatst waren we ergens en toen zei Fenna 'kijk zo mooi mama'.
  Fenna heeft al best wat zoef zoef dieren en vrolijke vriendjes, dus een van deze eenhoorns mag hier ook wel komen wonen :)
  Het blijft echt zo leuk speelgoed. Wij gaan voor Malu! 2. Lieke van Veen

  jul 09, 2019 at 09:06

  Ik maak graag kans op eenhoorn Malu voor een kennis.This thread has been closed from taking new comments.