);

De babykleding van Le Chic

De babykleding van Le Chic

Rebecca heeft bijna 4 maanden geleden het leven geschonken aan de nieuwe liefde van haar leven, haar dochter. Is het geen schatje? Voor Website 4Mama mocht Rebecca met haar dochtertje een lief kledingsetje uit de babykleding-collectie van Le Chic testen en dit is wat zij ervan vond(en).

 

Over Le Chic

Sinds 2008 heeft het in Nederland ontworpen Le Chic, zoals de naam al doet vermoeden, het wat chiquere segment in de kinderkledingbranche in razend tempo weten te veroveren. Casual chique, zo zou je het merk nog het beste kunnen omschrijven. Geschikt voor school, een feest, een bezoekje aan opa en oma of om heerlijk in buiten te spelen. Dat laatste zou ik denk ik niet zo snel doen, daar zou ik dan liever een goedkoper setje kleding voor gebruiken. Le Chic is verkrijgbaar in de maatrange van 50 tot en met 164.

 

legging van le chicLe Chic kledingsetje

 

Deze set van de Le Chic babykleding-collectie

Het jurkje kost €39,95. Op de linkerschouder zitten drukkers en de pailletten op de voorkant in de vorm van een hart zijn allerliefst. De kleur is raspberry. Het jurkje bestaat voor 95% uit katoen en voor 5% uit elastan. Het mag op 30 graden, binnenstebuiten, gewassen worden. Ik heb het setje nu een keer gewassen en de kwaliteit is nog steeds perfect. Uiteraard heb ik het niet in de droger gedaan.

De legging kost €19,95. In de taille zit een elastieken band en aan de zijkant van de pijpen zitten kleine bloemen, wat de legging heel lief en apart maakt.

Het jurkje en de legging zijn beiden in maat 62. De pasvorm van het jurkje is voor mijn dochter goed, maar de legging vind ik daarentegen wat aan de krappe kant op haar buikje. Daar zou ik een maatje groter van adviseren. De kwaliteit van de set is erg goed waardoor het lang mooi blijft. Handig voor een eventuele volgende dochter of om het door te geven of later te verkopen.

 

Wat vind ik van deze Le Chic babykleding-set

Het leukste aan Le Chic vind ik dat het een heel hoog cuteness gehalte heeft en het voelt en draagt ook erg comfortabel en zacht. Wij kregen super leuke reacties uit onze omgeving en omdat het ook nog eens zo comfortabel draagt, doe ik het haar ook sneller aan en niet alleen bij speciale gelegenheden. Want laten we wel wezen, je knippert een paar keer met je ogen en je baby heeft alweer een grotere maat. Heb je dan zo’n mooie set als deze van Le Chic in de kast hangen, dan wil je die ook vaak aan zien.

 

Zou ik zelf een setje van Le Chic voor mijn dochter kopen?

Le Chic babykledingJazeker! Het is wat aan de dure kant, dus haar hele kast zou ik er niet mee vullen. Zeker op deze leeftijd zijn ze er weer zo snel uitgegroeid, maar een aantal items die je ook weer leuk kunt combineren met andere (merkloze) kleertjes mag zeker niet ontbreken in de kledingkast van je prinsesje.

Mocht je interesse hebben. Je kunt hier naar hartenlust de collectie van Le Chic Babykleding bekijken en eventueel aanschaffen.

Le Chic, I love it!!!

Rebecca

 

Meer kinderkleding bekijken?

 

Dit blog bevat een affiliatelink. Meer informatie over o.a. affiliatelinks kun je lezen op onze Disclaimer.

De haren van je kind wassen; zo pak je het aan

De haren van je kind wassen; zo…

Haren wassen: hoe gewoon het ook is… het is niet onbelangrijk. Wil je een gezonde haardos krijgen en houden, dan gebruik je het liefst een…

Klein wonen met kinderen: 4 tips voor gedeelde slaapkamer

Klein wonen met kinderen: 4 tips…

Klein wonen hoeft geen probleem te zijn. We hoeven niet allemaal in een enorme villa te wonen om gelukkig te zijn. Toch kan het met kinderen…

Gooi het roer om en ga aan de slag vanuit huis

Gooi het roer om en ga aan de slag…

Je bent ZZP’er en huurt elders een ruimte om te werken. Maar je merkt dat het je steeds meer moeite kost om ’s ochtends naar ‘kantoor’ te…

Reacties 1

  1. MetMirjam

    apr 25, 2016 at 12:59

    Le Chic is inderdaad zo'n leuk merkje! Ik heb ook wel het één en ander voor mijn dochter gekocht van dit merk, maar wel altijd in de uitverkoop.



This thread has been closed from taking new comments.