);

LEGO Friends: de BFF van je dochter

LEGO Friends: de BFF van je dochter

Als er 1 ding is waar mijn dochter helemaal wild van is, dan is het van LEGO Friends. Ondanks haar concentratiestoornis weet ze toch maar mooi elk bouwpakket in elkaar te knutselen. Uren achtereen wordt stukje op stukje gestapeld. Net zo lang totdat het landhuis, de boot, het beach house en de Jungle wachttoren exact volgens aanwijzing staan als een huis. Er wordt vervolgens gespeeld met de bijgeleverde poppetjes met verschillende stemmetjes alsof het een lieve lust is. Dan is het weer even stil rondom Lego Friends en dan begint het weer te kriebelen. Het komt en gaat met vlagen.

Haar 2e hobby is tv en filmpjes kijken. En wanneer je de 2 dan combineert in een DVD, dan kan ze haar geluk natuurlijk niet op. We ontvingen de DVD LEGO Friends “Always Together” om aan een niet-kritische blik te onderwerpen. Niet kritisch, want alles dat van LEGO Friends is, wordt hier in huis verslonden en vol gejuich begroet.

 

DVD LEGO friends

De DVD van LEGO Friends

De 5 beste vriendinnen Olivia, Mia, Andrea, Emma en Stephanie zijn weer bij elkaar in drie leuke, uitdagende en geheimzinnige afleveringen op DVD. In Andrea’s Big Moment, Kate’s Island en The Grand Hotel doen de meiden mee aan een talentenjacht, gaan ze op wetenschapskamp naar een mysterieus eiland en helpen ze een handje mee in het duurste hotel van de stad.

 

Is jouw dochter ook zo’n fan van LEGO Friends? Je kunt deze DVD kopen bij Bol.com voor €11,99.

Een dagje strand: dit neem je mee!

Een dagje strand: dit neem je mee!

Met de zomer in volle gang is er niets beter dan een dagje ontspannen op het strand. Soms is het op hete dagen de enige plek waar nog een…

5 manieren om van je tuin een heerlijke relaxplek te maken

5 manieren om van je tuin een heerlijke…

Als je kinderen nog klein zijn, dan staat je tuin vaak in dienst van het kleine grut. Ze moeten er kunnen ravotten en spelen, kunnen glijden…

Wat te doen als je kind niet wil eten: 10 tips

Wat te doen als je kind niet wil…

Wanneer je kind niet wil eten, kan dat als ouder erg vervelend zijn. Je wilt namelijk dat je kind gezond eet en voldoende voedingsstoffen…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 1

  1. Vlijtig Liesje

    aug 19, 2016 at 02:05

    Ik vind het altijd zo grappig dat er van Lego nu heuse films gemaakt worden!This thread has been closed from taking new comments.