);

De Bubblebum Junkie, handig voor onderweg

De Bubblebum Junkie, handig voor onderweg

Picture this: je bent in de auto onderweg; op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Je man rijdt, jij zit ernaast en achter je zitten je kids al een uur lang ruzie te maken. Jij probeert er af en toe een komkommertje, wat te drinken en een boterhammetje in te stoppen en ondertussen willen ze hun kleurboek, de kleurpotloden, kunnen ze hun knuffel niet meer vinden, weer een nieuw pakje drinken, even lezen… en waar ligt ook al weer de Storio? Die hadden we toch meegenomen?

Speciaal voor lange ritten in de auto is de Bubblebum Junkie uitgevonden. Een makkelijk in elkaar te zetten entertainment speelbox voor op de achterbank. Het heeft een ruim vak voor het speelgoed, een draagarm voor een tablet voor de hoognodige entertainment onderweg, 2 kleine uitklapbare tafeltjes, een (koel)tasje en 2 uitsparingen voor een fles drinken. Je bevestigt de Bubblebum Junkie met de middelste gordelriem van de achterbank, zodat het niet kan schuiven. De Bubblebum Junkie kost € 44,99.

 

Bubblebum Junkie voor onderwegWat vinden wij van de Bubblebum Junkie?

Wat een uitkomst voor op vakantie! En weet je wat ook heel handig is? Het werkt fantastisch als scheidingswand tussen 2 ruziënde kids. ;-) Maar ook al heb je er maar eentje, dan is de Bubblebum Junkie nog steeds heel handig. Je kind heeft voldoende ruimte en een afgebakende plek voor het speelgoed en het eten en drinken voor onderweg. Dan ligt het niet aan het einde van de rit door de hele auto heen. Ik vond wel 1 nadeel: een kleiner formaat tablet past er in liggend formaat niet tussen. Wel in staande stand, maar ja, filmpjes kijk je niet in een staande stand. Voor de rest een heel handig ding, dat bij ons zeker meegaat op vakantie naar de Dordogne deze zomer.

Dochterlief was er ook weg van en heeft voor jullie een (best lang) filmpje opgenomen waarin ze even duidelijk maakt hoe leuk ze de Bubblebum Junkie (zij heeft ‘m omgedoopt naar Bubblegum Junkie = Kauwgom troep) vindt en wat je er allemaal mee kan doen. Je kunt er namelijk zelfs een theater van maken voor al je barbies…ja…ehhh.

Enjoy!

Oh, meer info over de Bubblegum … ehhh Bubblebum Junkie vind je op hun website. Laat me weten wat je ervan vindt. Ik ben benieuwd!

 

De haren van je kind wassen; zo pak je het aan

De haren van je kind wassen; zo…

Haren wassen: hoe gewoon het ook is… het is niet onbelangrijk. Wil je een gezonde haardos krijgen en houden, dan gebruik je het liefst een…

Klein wonen met kinderen: 4 tips voor gedeelde slaapkamer

Klein wonen met kinderen: 4 tips…

Klein wonen hoeft geen probleem te zijn. We hoeven niet allemaal in een enorme villa te wonen om gelukkig te zijn. Toch kan het met kinderen…

Gooi het roer om en ga aan de slag vanuit huis

Gooi het roer om en ga aan de slag…

Je bent ZZP’er en huurt elders een ruimte om te werken. Maar je merkt dat het je steeds meer moeite kost om ’s ochtends naar ‘kantoor’ te…

Reacties 1

  1. Fleur

    apr 14, 2016 at 09:53

    Wat een handig ding! Ik hou van dit soort gadgets. Zeker iets om te overwegen om aan te schaffen voor de lange auto-ritjes in de zomeervakantie!
    Super goed gedemonstreerd ook!



This thread has been closed from taking new comments.