);

FRESH! te gek kledingmerk voor dames

FRESH! te gek kledingmerk voor dames

Jullie weten het misschien inmiddels wel… ik ben dagelijks op zoek naar leuke nieuwe merken en webshops. In mijn zoektocht naar leuke vrouwenkleding kwam ik op Freshonline.nl en ik werd direct gegrepen door deze op het oog mooie en soepel vallende kledinglijn voor vrouwen. Die webshop moest op mijn platform komen, vond ik. En zo geschiedde.

 

Over FRESH!

FRESH! is een label van Denise Krul. Zij startte in 2004 met het ontwerpen van bad- en bedlinnen en kwam zo met de fijnste en mooiste stoffen in aanraking. Ook met stoffen waarvan ze vond dat ze geweldig zouden staan op een vrouwenlichaam en zo is de fashionlijn van FRESH! ontstaan. Het merk wordt in een select aantal winkels in Nederland verkocht en natuurlijk op hun eigen FRESH! webshop.

 

De kleding van FRESH! door mij getest

Ik mocht een paar sets uitkiezen voor een fotoshoot. En dat was, kan ik je vertellen, niet makkelijk. Want alles ziet er even mooi en fantastisch uit in kleuren waar ik helemaal weg van ben. Het is alsof er een gepoederde waas overheen zit.

Fresh Jumpsuit cupro stof
Een jumpsuit in een satijnzachte stof Cupro
Een jurk met top in cupro stof
Een rok en top in dezelfde cupro stof

 

Ik was helemaal weg van de jumpsuit toen ik deze zag in de Fresh webshop. Deze is van een schitterende stof gemaakt: Cupro. Dit is een zijdeachtige stof, die heel soepel valt en heerlijk aanvoelt. Ik ben nog steeds weg van die jumpsuit, maar bij mij staat de jumpsuit toch anders dan die maatje 36 modellen op de webshop. Niet dat hij misstaat, want hij verhult ook heel mooi een beetje buik, maar met mijn kont in maat 40… Ik heb dan altijd het gevoel dat ik er wat overheen moet doen als een vestje of jasje. Nou, ik ben oprecht benieuwd naar jullie mening. Kan best mijn vertekende zelfbeeld zijn ;-)

FRESH! heeft ook een rok met top in dezelfde Cupro stof en toen ik deze set uit de doos haalde, wilde ik deze als eerste aan. Dit is pure luxe! Je voelt je op en top vrouw. De stof sluit heel mooi aan. Ik ben echt weg van deze set. Als ik af en toe een chique dinertje zou hebben of een baan waarin een wat gekledere outfit op prijs werd gesteld, dan zou ik het zondermeer in mijn kast hebben hangen. Maar ik ben blogger en zit achter mijn keukentafel te tikken op een laptop. Maar wat een heerlijkheid om dat even aan te mogen. Als ik een feestje heb, weet ik waar ik moet zijn. Echt een aanrader!

Jersey rok met top van Fresh
Een rok met top in een fijne zachte jersey
Fresh rok met jersey top
Zit echt heerlijk!

 

Deze grijs/blauwe rok is van een heel zachte en soepele jersey gemaakt en heeft een bijpassende top met waterval hals. De set zit heel comfortabel. Je kunt deze rok ook sportiever dragen met een flatje of gympje. Ik besloot mijn DKode hakken erbij aan te trekken en ik moet zeggen… staat niet verkeerd! Het splitje in de rok geeft het net wat extra vind ik. Lekker pittig vind ik het zelf.

sexy jurk van FreshFresh jurk achterkant

 

 

Dit is mijn dochter’s favoriet. Sexy mama noemde ze me. Toch leuk als je dochter van 8 je sexy noemt haha. En ik moet zeggen dat ze een erg goede smaak heeft, want het is ook een fantastisch mooie jurk. Deze leuke lange jurk bestaat uit 2 delen. Een effen blauwe onderjurk in een fijne katoen en een gehaakte jurk eroverheen. Vandaar de dubbele bandjes. Een bh met bandjes hieronder zou afbreuk doen aan het model vind ik, dus of uitgooien die bh of een strapless bh gebruiken. 

Fresh tuniek jersey stof
Tuniek met legging in zachte jersey
tuniek fresh in emerald kleur
In de kleur Emerald

 

 

Kijk, dit is helemaal mij. Een heerlijk zittende legging met een tuniek eroverheen. De mouw heb ik wat opgetrokken voor een vlotter effect. Het tuniek heeft een buidelzak en sluit aan de onderkant mooi aan. Dit is echt een tuniek voor mama’s. Waarom? Hij zit fantastisch en je ziet er goed uit zonder dat je je buik hoeft in te houden. Hij is strak van onderen, maar lekker los om het buik gedeelte. Ideaal voor mij dus. Ze hebben de set ook in het lichtblauw, maar deze kleur groen (emerald) vind ik erg leuk staan. Ik ben helemaal weg van deze set en hij hangt dan ook inmiddels in mijn kast. 

Fresh set met vest
Grijs/blauwe set met lang vest
Fresh set met lang vest
Broek en top in een lekker zittende jersey

 

Maar mijn favoriete set is deze. Ik moet ook zeggen, dat dit komt vanwege het schitterende blauwe vest. Het is los gebreid en het heeft een heel mooie metallic glans. Echt schitterend! De jersey grijs/blauwe broek, die wat gerimpeld is aan de onderzijde, zit heerlijk en het topje past er gewoon leuk bij. De kleur is hetzelfde als de rok met top hierboven. Ook deze set fluistert gewoon mijn naam: “Esmée” en hangt nu in mijn kast.

Echt, ik ben fan geworden van FRESH! en heb voortaan een nieuw adresje voor mijn kleding gevonden. Wat is jouw favoriet? Laat het me weten! Ben echt benieuwd welke set jouw naam “fluistert”.

 

Ook overtuigd? Of gewoon benieuwd naar alle andere leuke kledingstukken van FRESH!? Kijk dan eens op www.freshonline.nl. Ik weet zeker dat je net als ik enthousiast raakt. En zie je iets dat jouw naam fluistert? Gebruik dan de speciale kortingscode. Voor een korting van 10% voer je de kortingscode FRESH4MAMA in bij het afrekenen! Mooi meegenomen toch?

 

Fresh sjaal winnenWINACTIE!!

Als klap op de vuurpijl hebben we tot donderdag 9 juni een te gekke win-actie! Jij kunt na volgende week in het bezit komen van deze geweldig mooie sjaal in dezelfde kleur en van hetzelfde materiaal als het vest dat ik hierboven aanheb. Deze sjaal kost €49,95 en jij kunt ‘m winnen als je deze acties onderneemt.

  1. Ga naar onze Facebookpagina, like het actiebericht én reageer hierop

Extra winkansen bij:

  1. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en reageer hieronder met het email adres dat je daar hebt opgegeven. Ben je al ingeschreven, dan is het een kwestie van hieronder reageren.
  2. Ga naar Instagram en volg Website4Mama en FRESH! + regram  een van de FRESH! foto's met #FRESHonline

Het liken van de Facebookpagina van FRESH! en het delen van de actie op je eigen tijdlijn vinden we natuurlijk super leuk!

Met dank aan fotografe Wendy van Wen’s Fotografie

De gevolgen van HELLP syndroom

De gevolgen van HELLP syndroom

Bijna 16 jaar geleden beviel ik 8 weken te vroeg vanwege HELLP syndroom. De eerste symptomen van zwangerschapshypertensie als veel vocht vasthouden…

Ben jij al klaar voor de lente?

Ben jij al klaar voor de lente?

Op dit moment is het nog koud, nat en waait het hard. Hoewel de natuur weer langzaam tot leven komt, is de lente nog ver te zoeken. Toch gaat…

Een dieren kinderkamer om verliefd op te worden

Een dieren kinderkamer om verliefd…

Als je kindje peuter-af wordt en de belevingswereld om hem heen groter wordt, dan volstaat de eens zo leuke babykamer niet meer. De fantasie…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 18

  1. elisabeth maria martina

    jun 02, 2016 at 04:49

    Set blauw/grijze jersey helemaal mijn stijl



  2. Liesbeth

    jun 02, 2016 at 07:30

    Ik vind dat jou de groene jumpsuit het beste staat! Zo stoer! En helemaal jouw kleur!



    1. Esmée

      jun 02, 2016 at 07:46

      Zo zie je maar... leuk om te horen Liesbeth. Dank je wel!



  3. Lysanne

    jun 02, 2016 at 08:03

    Voor 200% De jumpsuit!!!!! Echt zoooooo gaaf!!! Staat je echt geweldig



    1. Esmée

      jun 03, 2016 at 04:35

      Heb ik uiteindelijk niet voor gekozen, maar moet ik misschien toch maar alsnog kopen....



  4. maria bruijn

    jun 02, 2016 at 08:12

    Ohhhh die stofjes zien er te lekker uit!!!



  5. Lotte

    jun 02, 2016 at 09:17

    Wat ziet deze kleding er comfortabel uit! Vooral de set met de legging en het tuniek... Staat je ook geweldig!



  6. Tanja

    jun 02, 2016 at 10:03

    In één woord: Wauw! Super leuke setjes en wat ben jij een overtuigend model!



    1. Esmée

      jun 02, 2016 at 10:44

      Dank je wel liefie!



  7. Marijke

    jun 03, 2016 at 12:02

    O ja, deze webshop moet ik ook onthouden! Wat een leuke items!



  8. Vlijtig Liesje

    jun 03, 2016 at 10:59

    De stof ziet er uit als jersey, dus dat spreekt me wel aan!

    Huisvlijt



    1. Esmée

      jun 07, 2016 at 01:35

      Sommige sets zijn inderdaad van Jersey. De andere van Cupro.



  9. Claudia

    jun 05, 2016 at 03:04

    Ik deel graag mee voor de sjaal zeg. Wow....

    Ik ga meteen ook op de website kijken als ik wakker word. Want het is pas 3 uur aaarrrrrggggg, ik wil slapen maar ok. Ik denk dat deze stofjes erg lekker zitten in mijn rolstoel. Dus ga straks zeker eens kijken naar gave dingen. Want je had er genoeg aan. Precies mijn stijl.....



  10. Nienke

    jun 06, 2016 at 01:07

    De jumpsuit! Overigens ook leuk met een vestje er overheen :) maar hoeft niet!



  11. Heidi Claassen

    jun 07, 2016 at 12:54

    Toen ik las dat er een poederig laagje over de stoffel leek te liggen, was ik helemaal om! Dat is zooo mijn ding!!! Zou mijn Fresh collectie graag beginnen met de shawl!



  12. Marianne Scholten

    jun 08, 2016 at 07:25

    Ik ben al jaren fan van Fresh. Vorige week nog heerlijk online geshopt. Vandaag draag ik ook Fresh. Een vaal blauwe broek en een blauw vest.
    De sjaal heb ik nog niet. Die zal goed bij "mijn". Fresh staan.
    De jurk die je dochter sexy vindt, roept me ook al even. Helaas heb ik even te veel gekocht. Maar wie weet, eind van de maand.



  13. Marianne

    jun 08, 2016 at 09:14

    De link in je bericht hierboven naar de Instagram pagina van Fresh klopt niet. Hij verwijst naar een andere pagina met bijna dezelfde naam.



    1. 4Mama

      jun 09, 2016 at 08:40

      Wat goed dat je dat opgemerkt hebt. Heel vervelend! We hebben het gelijk aangepast.



This thread has been closed from taking new comments.