);

Familyplanner - Gezinsplanner - Familieplanner

Familyplanner - Gezinsplanner - Familieplanner

Een typische week: gym op maandag, een verjaardag op dinsdag (kaartje toch nog vergeten te sturen…getver…), ballet op woensdag, speeldate op donderdagmiddag, niet vergeten het briefje voor school mee te nemen op vrijdag, zwemles vrijdagmiddag en karate op zaterdagochtend. Zondag naar opa en oma. En oh ja, speelgoedmiddag. Vorige keer werd ik nog boos aangekeken, omdat ik het vergeten was. Gewoon een week zoals zovele. En dan heb ik nog maar 1 kind! Laat staan wanneer je er 2,3 of meer en/of een samengesteld gezin hebt. Zonder goede gezinsplanner ook wel familieplanner genoemd, is dat niet te doen. Zeker niet voor een warhoofd als ik. Opschrijven dus! En niet op van die geeltjes, maar netjes in een agenda met voldoende ruimte voor elk gezinslid. 

Ga voor de gezinsplanners van dit schooljaar naar het artikel: Familieplanners 2018. Dit artikel bevat gezinsplanners van 2015 en deze zijn niet meer verkrijgbaar.

 

De leukste gezinsplanners

Ik ging voor je op zoek naar de leukste gezinsplanners. En handig, gelijk met linkje naar de shop, zodat je jouw favoriet kan bestellen.

Klik op deze link: de leukste familieplanners voor de leukste gezinsplanners van 2018 en 2019

Kaartje of Kip familyplanner
De Kaartje of Kip Familyplanner

De Kaartje of Kip gezinsplanner

Heel bijzonder is de gezinsplanner van Kaartje of Kip. Deze planner is ontworpen door de zeer creatieve Karin, eigenaresse van de shop kaartjeofkip.nl. De voorzijde van de planner bestaat uit een stickervel. Ieder gezinslid krijg z’n eigen sticker en zo kun je de planner zelf inrichten. Maar kijk maar even op de site van Kaartje en Kip, want hierop staat een hilarisch filmpje, dat gelijk de werking van de planner goed uitlegt. De planner van Kaartje of Kip kost €18,95 en is een van mijn favorieten.

 

 

Family Survival Planner
De Family Survival Planner

De Family Survival Planner

In de superleuke shop van Gezinnig vind je een paar leuke gezinsplanners, maar mijn favoriet hier is de Family Survival planner. Het is al weer de 10e editie van deze zeer populaire planner. Deze maand planner kost €18,50 en heeft meer dan 1000 stickers om de boel op te vrolijken. Met leuke tips en handige info. Deze gezinsplanner loopt van augustus 2015 t/m december 2016.

 

 

De familieplanner van Pimpelmees
De familieplanner van Pimpelmees

De familie planner van Pimpelmees

Elk jaar is de supermooie gezinsplanner van Pimpelmees binnen no-time uitverkocht. Je moet er dus snel bij zijn, wil je via de boekhandel of Pimpelmees nog een exemplaar kunnen bemachtigen. Er is plaats voor 6 gezinsleden en je hebt per week een mooi overzicht van alle afspraken. Extraatjes als de leuke stickers en plastic hoesjes om kattebelletjes in te bewaren, maken de gezinsplanner helemaal af. Deze planner kost €14,99.

Klik op de link De leukste familieplanners van 2017/2018 voor een nieuw overzicht van de leukste planners incl. verkoopadressen.

 

Organiseer je gezin

Je hebt ook gezinsplanners waar je de omslag zelf kunt ontwerpen. Superleuk als cadeau, maar vooral 

Familyplanner organiseer je gezin
Een persoonlijke planner van Organiseer je Gezin

superleuk voor jezelf. Een foto van je gezin, je huisdieren of een mooi kunstwerk van die kleine gup. In mijn zoektocht naar de leukste gezinsplanners kwam ik de website tegen van Organiseer je Gezin. Hier kun je niet alleen de voorzijde personaliseren, maar ook de binnenzijde. Dus alle namen van mama, papa, kids en bijvoorbeeld “notities” (je hebt 6 vakjes) kun je alvast laten drukken. Is dat niet handig? Deze weekplanners zijn er in verschillende formaten (A4 en A3) en kosten tussen de €19,95 en de €23,95. Je kunt zelf bepalen wanneer je de kalender in laat gaan. Helemaal op maat dus. SUPER!

En nog leuker is…we mogen er maar liefst 3 weggeven!!!

Hoe gaan we dat doen?

 • Een exemplaar geven we weg via Facebook.
 • Een exemplaar geven we weg via Twitter, uit de retweets gaan we een winnaar kiezen
 • Een exemplaar geven we weg via de site aan onze nieuwsbrieflezers. Geef je reactie hieronder wanneer je mee wilt doen.

Doe je met alle 3 mee, dan maak je dus 3x zoveel kans!

Deze actie loopt t/m zondag 13 september. Maandag de 14e maken we de winnaars bekend. Over de uitslag wordt verder niet gecorrespondeerd.

DEZE WIN-ACTIE IS VERLOPEN! Kijken welke win-actie we momenteel hebben lopen? 

Een dagje strand: dit neem je mee!

Een dagje strand: dit neem je mee!

Met de zomer in volle gang is er niets beter dan een dagje ontspannen op het strand. Soms is het op hete dagen de enige plek waar nog een…

5 manieren om van je tuin een heerlijke relaxplek te maken

5 manieren om van je tuin een heerlijke…

Als je kinderen nog klein zijn, dan staat je tuin vaak in dienst van het kleine grut. Ze moeten er kunnen ravotten en spelen, kunnen glijden…

Wat te doen als je kind niet wil eten: 10 tips

Wat te doen als je kind niet wil…

Wanneer je kind niet wil eten, kan dat als ouder erg vervelend zijn. Je wilt namelijk dat je kind gezond eet en voldoende voedingsstoffen…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 8

 1. Sabine Flothuis

  sep 02, 2015 at 10:02

  Ik maak heeeel graag kans! Ik doe mee op Twitter, Facebook en laat hier ook even mijn reactie achter ;)
  Binnenkort verwachten wij onze kleine man en dan gaan we natuurlijk mooie familiefoto's laten maken. Het zou natuurlijk heel leuk zijn om die hiervoor te gebruiken!! 2. Miranda de Jong

  sep 02, 2015 at 12:00

  Uiteraard maar ik graag kans op een planner. Met 4 kinderen in het gezin en slechts een ouder die de opvoeding doet is een beetje sctructuur, ofwel zichtbaarheid wat wanneer gaat komen wel handig 3. Mara Verseijden

  sep 02, 2015 at 01:36

  erg handig met alle sporten en andere activiteiten van de kinderen 4. Inge Brunnekreef

  sep 06, 2015 at 07:34

  Bedankt voor deze kans. Ook hier doe ik graag mee 5. Sandra

  sep 06, 2015 at 08:12

  Leuk voor mijn nichtje, zij heeft 3 jonge kinderen, dus een planner komt goed van pas. 6. Petra

  sep 09, 2015 at 01:21

  Met onze derde op komst doe ik ook graag mee! Voor de zekerheid ook nog maar even via de website ???? 7. Robine kroon -Zijderhand

  sep 09, 2015 at 06:55

  Zo'n leuke actie kan ik niet zomaar voorbij laten gaan. Zo'n gave planner zou goed gebruikt kunnen worden in mijn gezin. ???? 8. Saskia

  nov 11, 2015 at 03:13

  Ik maak graag kans op zo'n persoonlijke planner. Ik zal hem ook delen op Facebook en retweeten op twitter.This thread has been closed from taking new comments.